Гідроізоляція та ремонт бетону

Чим гідроізолювати терасу

Одними з найбільш затребуваних матеріалів для захисту відкритих прибудов від вологи вважаються спеціальні рідкі суміші на поліуретановій і водній основі.

Як запобігти появи тріщин в свежеуложенном бетоні

Мембраноутворювач Teknokur 100 створює видимий захисний шар на поверхні бетону, запобігаючи випаровуванню вологи і усадку свіжого бетону до його повної гідратації.

Чим захистити фасад

Гідрофобізація - це сучасна технологія захисту лицьової частини фасадів за допомогою спеціальних матеріалів, які запобігають руйнуванню облицювання під впливом атмосферних опадів і висолів.

Чи можна зробити гідроізоляцію без фінішного покриття

Гідроізоляційна поліуретанова суміш Teknomer 600 1K UV відрізняється відмінною еластичністю, яка зберігається навіть при низьких температурах повітря, а також стійка до уф-променів, перепадів температур, хімічних речовин і кислот.

Чим загерметизувати температурні шви

Поліуретановий герметик Teknpoliderz 1K гарантує кращу якість герметизації температурних швів і допоможе уникнути протікання води, а також деформації конструкції споруди.

Як захистити бетон в жарку погоду

Teknokur 100 - це акриловий мембраноутворювач, який допомагає запобігти випаровуванню вологи з свіжоукладеного бетону.

Який клей підходить для керамограніта на теплу підлогу

Teknofay Flex не виділяє токсичних речовин в процесі експлуатації, завдяки чому ідеально підходить для укладання керамограніта на теплу підлогу в житлових і громадських приміщеннях.

Чим склеїти килим між собою

Клей Teknobond 250 надійно зміцнює місця з'єднання килимового покриття, тим самим продовжуючи термін служби всього покриття.

Клей для облицювання печі і каміна

Посилений клей Teknofay Flex ефективно фіксує плитку на поверхні камінів і печей так як він стійкий до високих/низьких температур та температурних перепадів.

Чим приклеїти плитку до дерева

Пастоподібний клей на основі емульсійного полімеру Teknofay 200 спеціально розроблений для еластичних основ, схильних до деформації.

Чим приклеїти плитку в басейні

Посилений клей Teknofay Flex зі збільшеним терміном життя готової суміші, відмінно працює на вертикальних і горизонтальних поверхнях в приміщеннях та під відкритим небом.

Чим приклеїти матеріали з ПВХ до бетону

Найпростішим і зручним способом приклеїти матеріали з ПВХ до бетону є використання спеціального акрилового клею Teknobond 250.

Чи потрібно клеїти лінолеум

Готовий до застосування акриловий клей Teknobond 250 на водній основі розроблений безпосередньо для приклеювання таких підлогових покриттів як натуральний лінолеум, вінілові, лінолеумні та каучукові покриття, ковролін, килимова, кварц-вінілова та коркова плитка.