Промислове будівництво

Як вибрати верстат для згинання арматури

Швидко, легко та відповідно технології гнути арматуру можна за допомогою настільних механічних верстатів, електричних верстатів або ручних ключів для згинання арматури Afacan.

З якими будівельними матеріалами можна використовувати хімічний анкер

Тиксотропний хімічний анкер являє собою полімерну суміш, яка швидко схоплюється і надійно фіксує різьбові шпильки, анкера та інші елементи кріпильної системи.

Чим приклеїти дерево до дерева

Поліуретановий клей Tekno Deniz Tutkali належить до ряду однокомпонентних клеючих сумішей для дерева, відрізняється високою адгезією і швидким висиханням.

Які рідкі цвяхи вибрати

Рідкі цвяхи Tekno PU відрізняються швидкістю застигання і можуть використовуватися для склеювання практично будь-яких матеріалів, в тому числі бетону, гіпсу, мармуру і т. п.

Установка опалубки над траншеєю

Якщо грунт в облаштованій траншеї твердий та її стіни не обсипаються, в такому випадку доречно робити опалубку безпосередньо над самою траншеєю.

Опалубка на нерівній поверхні

Опалубка, що облаштовується в умовах наявних перепадів висоти на ділянці, повинна бути в нижчій точці - вище, ніж у верхній.

Як зробити опалубку своїми руками

Одним з основних переваг пружинних затисків-чирозів, є те, що вони багаторазового використання.

Зведення опалубки за допомогою пружинних затисків

Пружинний затискач дозволяє фіксувати щити опалубки за рахунок чого відмінно підходить для зведення фундаментів, стін, колон тощо

Ручні верстати для гнуття арматури AFACAN

Ручні верстати AFACAN поєднують в собі: високу турецьку якість, легкість і простоту у використанні, оптимальне співвідношення ціни та якості з високою мобільністю.

Оцинкована гайка для опалубки

Посилена оцинкована гайка діаметром 100 мм з кованого чавуну, витримує навантаження до 20 тонн.

Пружинний затискач для опалубки – Чироз

Використання чироз широко застосовують при зведенні монолітних колон і стін, прокладання тунельних шахт, навіть при будівництві опор мостів.

Використання стяжних гвинтів для опалубки

Кріплення опалубки стяжним гвинтом і гайками дає можливість регулювати ширину бетонної форми з точністю до міліметра.

Використання шайби стяжного гвинта для опалубки

Шайба передає напругу, яка виникає в результаті тиску бетону з пластин на опалубні стяжки.

Використання пластикових щитів для вертикальної і горизонтальної опалубки

Щити виготовлені з високоміцного пластику і стійкі до падінь та ударів, не мають адгезії до бетону, тому немає необхідності використовувати мастило для опалубки.

Використання кесонної опалубки для ребристих плит перекриттів

Застосування монолітного ребристого перекриття в порівнянні з плоскими плитами або стандартним монолітним перекриттям знижує власний вагу перекриття до 40%.