Клей для плитки, мармуру та граніту Teknofay EX
Новинка Teknofay від турецького виробника Tekno має швидкий набір міцності, високу міцність зчеплення і високу адгезію до основи.
Читати статтюКлей для плитки на цементній основі, з високою міцністю зчеплення.
Клейовий розчин для керамічної плитки на цементній основі, з високою міцністю зчеплення.
Області застосування:
Особливості та переваги:
Інструкція по застосуванню:
Налити 6,8-7,2 л чистої, прозорої води, в чисту ємність, в якій відсутні всі види матеріалів, що запобігають адгезію. Після цього повільно засипати Teknofay в ємність, заповнену водою. Змішувати матеріал низькошвидкісних міксером до отримання однорідної суміші без грудочок. Суміш, отриману внаслідок змішування, слід залишити в спокої на 3 хвилини і знову перемішати протягом 2 хвилин, поки вона не стане однорідною.
Зауваження по застосуванню / Обмеження:
Найменування показника |
Нормативне значення |
Зовнішній вигляд |
Сірий порошок |
Зберігання в сухому темному складі, при дотриманні температурного діапазону 5 ... 35 С, вологості не вище 80% |
12 місяців |
Упаковка |
Мішок 25 кг |
Температурний діапазон застосування, °С |
5... 30 |
Пропорції змішування |
6.8 - 7.2 води / 25 кг порошку |
Годину життя суміші |
мінімум 6 годин |
Температурний діапазон єксплуатації |
(-40 ° C) - ( 80 ° C) |
Стійкість до сповзання |
≤ 0,5 мм |
Початок механічний навантажень через |
1 день - на підлозі, 8 годин - на стіні |
Відкритий годину |
≥ 0.5 N / мм2 після 20 хв |
Міцність клейового з'єднання єднання: |
|
Після витримування в поветрянно-сухому середовищі |
≥ 0.5 N/мм2 |
Після витримування у водному середовищі |
≥ 0.5 N/мм2 |
Після витримування у спекотному середовищі |
≥ 0.5 N/мм2 |
Після циклічного заморожування і відтавання |
≥ 0.5 N/мм2 |
Таблиця споживання
TEKNOFAY |
Щільність суміші (gr / lt) |
Витрата порошку на 1m2 (kg) |
Кількість води для замішування,л |
25 кг мішок крафтовий |
~ 1.80 |
3-5 |
6,8-7,2 |
Новинка Teknofay від турецького виробника Tekno має швидкий набір міцності, високу міцність зчеплення і високу адгезію до основи.
Читати статтю