Публікації

Як вибрати верстат для згинання арматури

Швидко, легко та відповідно технології гнути арматуру можна за допомогою настільних механічних верстатів, електричних верстатів або ручних ключів для згинання арматури Afacan.

З якими будівельними матеріалами можна використовувати хімічний анкер

Тиксотропний хімічний анкер являє собою полімерну суміш, яка швидко схоплюється і надійно фіксує різьбові шпильки, анкера та інші елементи кріпильної системи.

Чим приклеїти дерево до дерева

Поліуретановий клей Tekno Deniz Tutkali належить до ряду однокомпонентних клеючих сумішей для дерева, відрізняється високою адгезією і швидким висиханням.

01 грудня 2021
Teknobond 500-епоксидний наливна підлога

Teknobond 500 це епоксидна наливна підлога за допомогою якої будь-яка підлога в житловому або промисловому приміщенні буде гладка, рівна, красива та міцна.

01 грудня 2021
Чим захистити підлогу у вологому виробничому приміщенні

Упрочнитель - це спеціальна рідина на водній основі, яка проникає глибоко в пори матеріалу і, утворюючи спеціальну плівку, захищає поверхню від несприятливих факторів.

30 листопада 2021
Рідкі зміцнювачі для бетону

Зміцнювачі TEKNO не вимагають фінішного покриття і надають поверхні красивий доглянутий вигляд з глянцевим блиском.

29 листопада 2021
Ідеальний праймер під наливна підлога-Teknobond 300

Teknobond 300 це багатофункціональний низьков'язкий проникаючий епоксидний праймер на водній основі, і завдяки йому, ваша наливна підлога прослужить довгі-довгі роки.

22 листопада 2021
Яка грунтовка підходить для епоксидного наливної підлоги

Епоксидний праймер або грунтовка допомагає в підготовці бетонних поверхонь, а також чорнових підлог на основі модифікацій бетону, деревини та інших матеріалів - зміцнюючи бетонну стяжку, захищаючи від води і вбирання вологи з фінішного шару.

Чим гідроізолювати терасу

Одними з найбільш затребуваних матеріалів для захисту відкритих прибудов від вологи вважаються спеціальні рідкі суміші на поліуретановій і водній основі.

Як запобігти появи тріщин в свежеуложенном бетоні

Мембраноутворювач Teknokur 100 створює видимий захисний шар на поверхні бетону, запобігаючи випаровуванню вологи і усадку свіжого бетону до його повної гідратації.

Чим захистити фасад

Гідрофобізація - це сучасна технологія захисту лицьової частини фасадів за допомогою спеціальних матеріалів, які запобігають руйнуванню облицювання під впливом атмосферних опадів і висолів.

11 листопада 2021
Яким лаком покрити упрочнитель для бетону

Teknocila 300 це швидковисихаючий однокомпонентний лак на основі органічних розчинників, який допомагає захистити бетонні поверхні та продовжити термін їх експлуатації.

Чи можна зробити гідроізоляцію без фінішного покриття

Гідроізоляційна поліуретанова суміш Teknomer 600 1K UV відрізняється відмінною еластичністю, яка зберігається навіть при низьких температурах повітря, а також стійка до уф-променів, перепадів температур, хімічних речовин і кислот.

10 листопада 2021
Teknopoliderz 2K-дорожньо-аеродромний герметик холодного застосування

Двокомпонентний самовирівнюється модифікований бітумом поліуретановий герметик для швів Teknopoliderz 2k - вже на складі!