Бітумно-каучукова мастика, що приклеює, на водній основі IZOPLAST W-KL

Осінні та зимові сезони в Україні особливо не балують нас теплом. І якщо у громадян нашої країни завжди є можливість надіти додатковий светр або укутатися в шарф, то про теплоізоляцію фундаменту необхідно подбати заздалегідь. Встановлено, що саме за рахунок фундаментів, цокольних поверхів і підвалів відбувається близько 10-20% тепловтрат всієї будівлі.
Але найбільшу небезпеку для цілісності і довговічності фундаменту являють собою рухливі грунти, які при замерзанні збільшуються в обсязі і здатні привести до деформації і навіть його руйнування. Навіть якщо фундамент був закладений нижче рівня глибини промерзання таких грунтів, це не дає 100% гарантії, що сили морозного обдимання не будуть надавати на нього свого деструктивного впливу.

Ситуація непроста, але аж ніяк не безвихідна. Якісна теплоізоляція заглиблених споруд дозволить вирішити такі проблеми, як значні теплові втрати, поява вогкості, розвиток цвілі, а так само допоможе захистити конструкцію фундаменту від промерзання. Але основною перевагою правильно виконаної теплоізоляції буде мінімізація ризиків виникають внаслідок підйому і растепления рухливих грунтів.

За рахунок своїх технічних характеристик в якості утеплювального матеріалу відмінно підійдуть плити з пінопласту і пінополістиролу. Але ж їх потрібно на щось приклеїти і бажано, щоб цей продукт був абсолютно безпечним для перерахованих вище будматеріалів. Ось саме для цієї мети і була розроблена бітумно-каучукова приклеююча мастика на водній основі IZOPLAST W-KL.

Що ж собою являє мастика IZOPLAST W-KL і які її основні переваги?

 

IZOPLAST W-KL - бітумно-каучукова мастика, польського виробництва, на водній основі. Застосовується для створення безшовних і легких гідроізоляційних покриттів, приклеювання плит з пінопласту, пінополістиролу і мінерального утеплювача до бетонних, цегляних і оштукатурених поверхонь.
 



 

Приклеююча мастика IZOPLAST W-KL  вельми проста у використанні, не містить розчинників і володіє високим адгезійним властивістю до мінеральних поверхонь. Відмінно підходить для виконання безшовної гідроізоляції вертикальних і горизонтальних поверхонь і приклеювання теплоізоляційних матеріалів.

Завдяки неймовірній простоті застосування, використовувати бітумно-каучукову мастику IZOPLAST W-KL  може, як досвідчений будівельник, так і людина без спеціальних знань і підготовки. Для початку мастику слід ретельно перемішати. Після цього, за допомогою кисті або шпателя нанести суміш на теплоізоляційний матеріал одним із запропонованих способів:

  • смугами шириною 5-10 см (товщиною від 2 до 5 мм) по всьому периметру утеплювальної плити з інтервалом в 20-30 см
  • по 20 точок діаметром 5-10 см на 1 м2

 

Зателефонувавши спеціалістам компанії Monolit Build Ви отримаєте детальну консультацію про приклеюючу бітумно-каучуковій мастиці IZOPLAST W-KL і зможете придбати її навіть не виходячи з дому.