Що таке пастоподібний клей

Серед великого асортименту сучасних клеїв для плитки та каменю особливу увагу привертає пастоподібний клей для кераміки, граніту, мармуру та подібних оздоблювальних матеріалів. Що таке пастоподібний клей і в чому його переваги.

Розглянемо пастоподібний клей для плитки Teknofay 200 на основі емульсійного полімеру. Перш за все, варто звернути увагу на стан і розфасовку клейової суміші. Готовий до застосування клей відмінно підійде для самостійного приклеювання кахельної плитки, мармуру, мозаїки в приватному будинку або квартирі, а також зручний для застосування на великих об'єктах, що вимагають одночасної роботи декількох майстрів. Фасується Teknofay 200 в зручних закритих відрах по 5 кг, що дозволяє самостійно регулювати кількість використаного матеріалу і обсяги виконаних робіт.

Готовий до використання пастоподібний клей не вимагає тимчасових витрат і може наноситися на підготовлену поверхню після нетривалого перемішування. Приклеювання плитки здійснюється протягом 30 хвилин з моменту нанесення пастоподібного клею на основу, завдяки чому є можливість укласти плитку точно, правильно і без поспіху.

Пастоподібний клей Teknofay 200 володіє підвищеною адгезією до бетону, штукатурки, гіпсокартону та інших підстав, на які укладається плитка і камінь. Після повного застигання клей стійкий до механічних навантажень, температурних перепадів, впливу води і вологи.

Як наслідок - Teknofay 200 відмінно зарекомендував себе при укладанні кахельної, мармурової і гранітної плитки в приміщеннях з підвищеною вологістю - в кухнях, ванних, лазнях, саунах.

Важливою особливістю клею Teknofay 200 є його еластичність, зручність в нанесенні і одночасно висока тиксотропність, що запобігає розтіканню клею, як на вертикальних, так і на горизонтальних підставах. Це властивість робить пастоподібний клей простим і зручним рішенням при укладанні плитки невеликого розміру, нестандартної форми або викладанні складних візерунків з різних видів плиток.

Готовий до використання пастоподібний клей Teknofay 200 - це зручне і довговічне рішення більшості завдань, пов'язаних з укладанням і реставрацією плитки малого і середнього розмірів в умовах нестабільної температури і підвищеної вологості.