Клей для облицювання печі та каміна

У сучасному світі красивий камін або піч, облицьовані плиткою, мармуром або гранітом - популярне і практичне рішення для заміських будинків, дач і приватних готелів. Приємно, коли одного разу вкладені зусилля радують протягом довгого періоду. Але як же вибрати клей для облицювання печі і каміна, здатний однаково якісно служити довгий час, зберігаючи красу і міцність плиткової обробки?

Завдяки безлічі експериментів і практичного досвіду, фахівці рекомендують застосовувати посилений клей Teknofay Flex для укладання плитки на поверхню печі або каміна. Клей простий у приготуванні, зручний у використанні і має збільшений час життя суміші, що дозволяє приклеювати плитку акуратно і точно.
 


Клей Teknofay Flex з підвищеною міцністю зчеплення застигає через 24 години після приклеювання - з цього моменту камін або піч готові до експлуатації. Після повного застигання клей Teknofay Flex набуває властивостей, необхідних для міцної фіксації плитки в мінливих умовах:

  • стійкість до високих і низьких температур і температурних перепадів
  • стійкість до зміни вологості повітря і прямого контакту з водою
  • підвищена міцність зчеплення з основою
  • збереження експлуатаційних характеристик при змінах умов навколишнього середовища

Перераховані особливості клею Teknofay Flex роблять його оптимальним рішенням для облицювання каміна і печі, як в житловому будинку, так і в рідко відвідуваному приміщенні. Посилений клей однаково ефективно фіксує плитку на поверхні камінів і печей і при інтенсивній експлуатації, і при рідкісному використанні, що дуже важливо для таких специфічних споруд.

 

При обробці каміна і печі можна вибирати будь-яку плитку і камінь, але клей для облицювання повинен бути незмінно якісний і довговічний і це - посилений клей Teknofay Flex.